Over Pedikaar

Mijn naam is Karin de Ruijter-Maij en ik ben sinds juni 2016 gediplomeerd pedicure.

Start
Na het afronden van de pedicure-opleiding, heb ik mijn eigen praktijk opgezet. Salon inrichten, naam verzinnen, inschrijven bij de Kamer van Koophandel en producten aanschaffen. Pedikaar Voetverzorging is een feit! Het ontstaan van de naam laat zich raden …

ProVoet
Ik ben als gediplomeerd pedicure aangesloten bij ProVoet. Dit is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met ca. 12000 leden bevordert zij de kwaliteit van voetverzorging en het beroep pedicures en medisch pedicure. ProVoet staat voor kwaliteit en hygiëne.

Bereikbaarheid
BehandelingDe praktijk is gevestigd aan de Fideliohof 41, op de eerste verdieping van de woning en op minder dan 1 minuut loopafstand van winkelcentrum De Ridderhof. Er is voldoende parkeergelegenheid. Pedikaar is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voetverzorging voor iedereen
Goede lichamelijke verzorging is in deze tijd gelukkig niet meer alleen besteedt aan vrouwen. Steeds meer mannen gebruiken schoonheidsproducten en laten ook hun voeten goed verzorgen. Het op tijd signaleren en/of verhelpen van voetproblemen voorkomt een hoop ongemak. Met gezonde voeten sport en werk je makkelijker. Iedereen is van harte welkom in mijn praktijk.